3 dimenziós szempilla hosszabbítás tartós műszempillával

Elbűvölõ tekintet

Napjaink kozmetikai iparának mára alapszolgáltatása a szálanként felhelyezett műszempilla. A szakszerűen felhelyezett műszempilla súlytalan, kényelmes, de mégis látványosan kiemeli viselõje tekintetét.

Tartóssága függ a felhelyezett szempilla és a saját szempilla közötti különbségtõl is, a saját szempillánk cserélõdési ciklusától is, de elmondhatjuk, hogy 1-2 hónapos tartóssággal mindenképp rendelkeznek. Folyamatosan hordva 2-4 hetente tölteni szükséges.

Mára minden igényt kielégítõen széles a paletta a műszempillákat illetõen. Hosszúságban, vastagságban, és ívben is többféle létezik, melyekkel gyakorlatilag minden igény kielégíthetõ. A diszkrét hatásútól a nagyon extrém dús és sűrű hatásúig minden elérhetõ szalonunkban. Ezen felül alkalmakra, vagy akár a mindennapokra is megbolondíthatjuk pilláinkat, akár színes szálakkal is.

Persze vannak szabályok, melyeket be kell tartanunk a felhelyezett pillákkal kapcsolatban, de vendégeink mindig azt a tekintetet kapják, melyet megálmodtak maguknak. :)

A felhelyezés legelsõ lépéseként a vendéggel megbeszéljük, milyen hatású pillákat szeretne, és ez alapján, a saját adottságait figyelembe véve kiválasztjuk a méreteket, melyekkel dolgozni fogunk. Majd alaposan lezsírtalanítjuk a szempillákat, speciális alátéttel elválasztjuk a felsõ és az alsó szempillasort egymástól, és kezdõdhet a felhelyezés, mely kb. 1- 1,5 órát vesz igénybe. Azt, hogy mennyi szempillát helyezünk fel, mindig az határozza meg, hogy a vendégünk hány szálat „hozott”. :) A legszebb hatás elérése érdekében ugyanis minden elérhetõ pillára felhelyezünk. Legutolsó lépésként egy speciális fixálóval átkenjük a szempillákat, eltávolítjuk az alátétet, és vendégünk kipihenve megcsodálhatja az új szempilláit, mely teljesen új tekintetet varázsol viselõjének.

Betartandó utóápolási tanácsok:

2 óráig ne érje víz a pillákat

2 napig ne érje erõsebb hõ-, pára-, és gõzhatás a felhelyezést

Ne dörzsölje a pillákat (minél kevesebb külsõ hatás éri, annál tartósabb lesz).

Ha szempillaspirált használt csak ne vízállót, amit vizes alapú lemosóval el tud távolítani.

Ne használjon olajat tartalmazó készítményt a szempillák környékén, mert az olaj oldja a ragasztást.

3d szempilla, szemöldökfestés és gyantázás árak


Copyright © 2013 Ideál Kozmetika. Minden jog fenntartva. Design by Bertalan Edina
^ Vissza a lap tetejére