Hullámmasszázs

Másnéven nyirok- vagy presszoterápia az egészséges nyirokrendszerért

Nyirokrendszerünk nagyon fontos szervrendszerünk.

Nyirokerei részben vénás rendszerünkkel, részben tőle függetlenül futnak. A nyirokerekben nyiroknedv, un. limfa kering. Ez a nyirokcsomókba kerül, melyek kiszűrik a szervezetünk számára használhatatlan anyagokat.

Természetesen, mint minden szervrendszer sajnos vagy öröklött vagy szerzett probléma következtében megbetegedhet nyirokrendszerünk is.

Ez felborítja a szervezet természetes védelmi mechanizmusát. Ezért mindenképp kezelni szükséges. Általános tünete az ödéma.

Ha a nyirokcsomóban pang a nyirok, célszerű valamilyen nyirokkeringés fokozó kezelést alkalmazni, mellyel meggyorsíthatjuk a limfa kiürülését szervezetünkből. Természetesen mint minden betegség, ezek kezelése orvosi feladat, de kiegészítésként akár műtétek utáni rehabilitációra nagyon hatékony kezelés a hullámmasszázs vagy presszoterápia.

Itt gyakorlatilag serkentjük a nyirokszervrendszerünk működését.

Különböző zsírbontó kezelések (kavitáció, lipolézer) kiegészítőjeként is használatos, mivel az itt a zsírsejtekből kiáramló anyagok (zsírsavak, glicerinészterek) bekerülnek a nyirokkeringésbe és ezek gyorsabb kijutását segíthetjük elő a presszoterápiás kezeléssel.

Készülékünk infrával kombinált, ezáltal fokozva a testkezelés hatékonyságát kihasználjuk az infrahőhatás pozitív tulajdonságait szervezetünkre. Ezáltal még tovább javítja a keringést, stressz és görcsoldó, pozitívan hat az izületekre és a veseműködésre is.

Tehát kozmetikai szempontból a presszoterápiát alkalmazhatjuk zsírbontó kezelésekhez, narancsbőrkezelésekhez, ödémák csökkentésére, különböző műtétek utáni rehabilitáló kiegészítő kezeléshez, vagy egyszerűen egészségünk megőrzéséhez, relaxációra.

A presszoterápiás gép egy gépegységből, két un. csizmából, és egy derékövből áll. Ezek kis rekeszeket tartalmaznak, melyeket a készülék kompresszora a kezelés közben hullámszerűen felfúj, majd leenged.

Maga a program általában 20-30 perc, melyet önmagában kúraszerűen végezve célszerű 8-10x heti 2-3 alkalmas gyakorisággal alkalmazni.

A presszoterápia ellenjavallatai:

• Daganatok • Trombózis • Gyulladások • Fertőzések • Szívbetegség, szívritmuszavar • Magas vérnyomás • Pajzsmirigy működés zavara • Terhesség, szoptatás

Hullámmasszázs kezelés árak


Copyright © 2013 Ideál Kozmetika. Minden jog fenntartva. Design by Bertalan Edina
^ Vissza a lap tetejére