Ultratone

Egyedülálló biostimuláció a test és az arc kezelésére

Sajnos vannak olyan testrészek, melyekről még fogyókúrával, rendszeres testmozgással sem tudjuk leadni feleslegünket, halványítani narancsbőrünket. Ezekre a speciális problémákra lett kifejlesztve az angol Ultratone cég által gyártott izomstimulációs készülék.

Ez az elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki az adott problémás testfelületen. Ezzel a stimulációval gyakorlatilag a laza petyhüdt bőrt újra tónusba hozzuk, feszesítjük, újraformáljuk. A kezeléshez a kiválasztott testfelület izomzatának eredési és tapadási pontjára helyezzük az összesen 10 pár elektródát, és egyénileg kiválasztott erősségen megkezdjük a kezelést.

A kezelés átlagosan kb. 40- 45 perces.

Az Ultratone kezelés a hagyományos tornához képest többszörösen hatékony, hatására csak a célzott izomszövet aktivizálódik.

30 féle ultratone többüzemmódú superprogramok

Ízelítő a programokból:

1. Szuperkarcsúsító Program

a.) Ultra gyors méretcsökkentés

b.) Karcsúsítás és tónusfokozás

c.) Nyirokmasszázs

2. Szuperlifting, feszesítő és tónusfokozó program

a.) Has és fenék

b.) Derék

c.) Nyirokmasszázs

3. Multi test stimulációs program

a.) Csípő és combok

b.) Fenék

c.) Mell és karok

4. Szuper ultragyors és mélytónus fokozó program

a.) Has és fenék

b.) Derék és belső combok

c.) Mell és külső combok

5. Szuper öregedés elleni arc és testprogram

a.) Öregedés elleni arcemelés

b.) Nyirokmasszázs

c.) Celluliti kezelés

6. Arc és testlifting és feszesítés

a.) Facelifting és tónusfokozás

b.) Mell és kar lifting és tónusfokozás

c.) Has és csípő lifting és tónusfokozás

7. Szuper testépítés és izom kidolgozás

a.) Hatos csomag és négyfejű izmok

b.) Vádli, fenék és tricepsz

c.) Mellizmok és bicepsz

8. Szuper rehabilltációs program

a.) Mellizmok és karok

b.) Has és négyfejű izmok

c.) Vádlik és hát

9. Szuper testszobrászat

a.) Mély izom lifting és tónusfokozás

b.) Cellulit kezelés és nyirokmasszázs

c.) Méretcsökkentés és feszesítés

10. Medencefenék, testtartás és öregedés elleni program

a.) Testtartás javítás

b.) Medencefenék

c.) Nyirok-masszázs

Szuperprogram test és arc formálásához

Biológiailag sorrendezett, fizioszekvenciálisan optimalizált alap programok a test és arc számára:

1. Karcsúsítás és súlycsökkentés

Az elektromos ingerjel mélyen behatol és stimulálja az izmokat, az anyagcsere sebesség fokozásával segítséget nyújtanak a felesleges zsír rétegek elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát, behúzza azokat és feszesíti a laza bőrt.

2. Mély izomtónus fokozás

A széles impulzusok és a hosszú stimulációs idők azokat az izmokat is elérik, amelyek aktív tornával sem elérhetőek. Ezeknek a nagy testformáló izmoknak a megerősítése gyors és kitűnő testkarcsúsítási és alakformáló eredményeket biztosítanak.

3. Izom kidolgozás

Az intenzív fizioszekvenciális stimuláció aerobikusan transzformálja a kidolgozatlan izmokat, íveket hoz létre, erősít és átformáz a tökéletes alak és a fitt test elérése céljából.

4. Cellulit kezelés

A frekvenciák váltakozása elmasszírozza a felületi faggyú depozitokat, miközben az Ultratone Anti-Cellulit gél aktív hatóanyagai lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe a hatás optimalizálása céljából. Eközben feszesíti, tonizálja, megemeli és karcsúsít ja a kezelt területeket.

5. Nyirokmasszázs

Ez a gyengéd program egy mélyreható, nyugtató masszázst szimulál és nyirokkeringést aktivizáló, pumpáló hatást hoz létre. A többlet szövetnedvek és méreganyagok eltávoznak, méregtelenítve a szervezetet és csökkentve a hasi és boka területek duzzadtságát.

6. Sebészeti beavatkozás nélküli arcfiatalítás

Ez valóban a leghatékonyabb, plasztikai sebészet nélküli, rizikómentes arckezelő technológia. Egyesíti magában az arc-mikromasszázs, a tökéletes facelifting, a nedvesség infúzió, feszesítés, tónusfokozás, arc nyirokmasszázs és a bőrsejt fiatalítás kombinációjának előnyeit.

7. Mellemelés, karok és kezek

Ez az új, gyorsan ható program, feszesen gömbölyű hatást ad a dekoltázsterületnek és szilárdítja a mellet, miközben a mikroáram és a precíz jelek sorozatos változása megfiatalítja bőrrétegeit.

8. Csípő, combok és popsi emelés és karcsúsítás

A mélyre hatoló impulzusok erőteljes és energetizáló sorozata kombinálva az Anti-cellulit beállításokat ideális program a "körte alak" hatás csökkentésére és a celluliti depozitok elsimítására.

9. Medencefenék, szülés utáni kezelés és testtartás javítás

A speciális tappancs elrendezésekkel kombinált stimulációs jelek megerősítik és megfiatalítják a medencefeneket és a testtartó izmokat a rugalmasság visszaállítása és az alapvető belső szervek helyes tartása céljából. Ideális szülés és hosszabb ágyhoz kötöttség utáni helyreállító kezelés, egyben segít az inkontinencia panaszokon.

10. Mélynedvesség Infúziós, tónusfokozó program archoz és testhez, ultragyors méretcsökkenéssel

Ha a megfelelő alakformáló és Facelifting eredményeket már elértük, havi két alkalomból álló Ultratone kezelés biztosíthatja azt, hogy hosszan megtarthassuk valamennyi elért eredményt.

Face lifting:

Sajnos az idő múlása és a gravitáció hatására az arc izmai elkezdenek megereszkedni, petyhüdté válni.

Sok esetben az arc izmainak tornáztatása, liftingelése nyújt megfelelő eredmény. Hiszen mint a test, úgy az arc is a rendszeres izommunkától újra feszes, tónusos lehet. Az Ultratone készülékkel elérhető számunkra egy program, mely egy kellemes arc tornát tesz lehetővé. Ezáltal megemeli az arcot, fokozza az izomtónust, javul a vér és nyirokkeringés.

Természetesen ahhoz, hogy látványos eredményt érjünk el kúraszerű alkalmazásra van szükség, mely intenzív, heti 2-3 alkalmat jelent, és összesen kb 10-12 alkalomra van szükség.

Ultratone kezelés árak


Copyright © 2013 Ideál Kozmetika. Minden jog fenntartva. Design by Bertalan Edina
^ Vissza a lap tetejére