Áraink

A kezelésekre kattintva megtekintheti az árakat

Speciális kezeléseink leírása:

Egy három funkciós, moduláris készülék, mely a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja.

Rádiófrekvencia funkció

A Plasma G készülék bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz a bőr feszesítésére, az arckontúrok emelésére. A nagyfrekvenciájú rádiófrekvenciás (RF) hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának illetve szerkezetének javítására.

– fájdalom- és sérülésmentes

– a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik

– a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik

– a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak ezzel az eljárással kezelhetők az arc-, a  nyak-, a toka- és a dekoltázs érzékeny területei is

– a zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttesen érvényesülnek (a toka részen)

– relaxáló, nyugtató hatású

– már az első kezelés is azonnal látványosan emeli a kontúrokat

Plazma funkció

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, mely tulajdonképpen ionizált gáz. A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el.

Az általunk alkalmazott eljárás pulzáló korona kisüléssel dolgozik. Nem sérti a bőrt ezért nincs szükség fájdalomcsíllapításra és nincs “gyógyulási idő”, nincs hegesedés és utólagos pigmentáció.

A plazma eljárás előnyei:

– felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét

– érintésmentes, fájdalommentes

– allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert

– önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás

– megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felületen is.

A plazma kisülés hatásai:

– inaktiválja a vírusokat, baktériumokat, gombákat

– aktiválja az immunrendszert

– stimulálja az új rugalmas kollagén rostok képződését

– „tisztítja” az artériákat, vénákat és hajszálereket, élénkíti a vérkeringést

– erősíti az érfalakat, javítja a hajszálerek rugalmasságát

– csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen

– csökkenti az allergiás reakciókat

– normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését

– regenerálja a műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét

– hatékonyan kezeli az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat.

A plazma funkció elsősorban a következő problémák kezelésére használható:

– ráncok sebhelyek striák aknék értágulatok rosaceás tünetek

a kezelés árait itt tekintheti meg

A frakcionálás rádió frekvencia a mai legmodernebb, klinikailag bizonyított eljárás. A rádiófrekvencia és a tűs kezelések kombinációja. Az rf energia hőhatására a kollagénrostokat összehúzza. A mikrotűk mikrósérüléseket okoznak, a mikrósérülések a seb gyógyulását eredményezik. Amitől a bőr rugalmasabb lesz és megfiatalodik.

A folyamat:

A kezelőfej speciális bevonatú izolált tűvel rendelkezik. A 64 db mikrotű 15×15 négyzetben egyenletesen van elosztva. A lövés során egyidejűleg hatol be a az összes tű a beállított mélységbe, és ezzel egyidőben az összes tűre Rf arám érkezik. A folyamat rövid ideig tart. A kezelés után bőrpír keletkezhet és eltarthat egy napig.

Miért válasszuk…?

– feszesíti a bőrt

– csökkenti a ráncokat

– javítja a bőr tónusát

– csökkenti a hegeket

– fájdalom mentes

Hol alkalmazható?

Testünk bármely részen jól alkalmazható. Leggyakrabban arc, nyak, dekoltázs és kézfejen alkalmazzuk.

Fájdalmas?

15 perc érzéstelenítés után alkalmakként szúró érzést lehet érezni..

Hány kezelés szükséges?

Már az első kezelés látványos, de legalább 3-4 alk. javasolt.

a kezelés árait itt tekintheti meg

Fájdalommentes, hatékony kezelés a helyi zsírpárnák eltüntetésére

A kavitációs ultrahang alacsony, 40kHz körüli ultrahang hullám, mely megrepeszti a zsírsejtek falát, és itt a zsír a sejt közötti térbe kerülve a természetes kiválasztó folyamatokkal kiürül.

Egy kavitációs készülék akkor a leghatékonyabb, ha az fókuszált célkavitációs hullámokat szór, mely felismerhető arról, hogy a vendég a kezelés közben egy belső sípoló hangot hall, amit a kezelő nem, és a kezelőfej nem melegszik fel.

Azért, hogy a kezelés tényleg hatékony legyen nagyon fontos az, hogy napi 3-4 liter vizet fogyasszunk, ezzel gyorsítva az anyagcserét, és a zsírok feldolgozását. Közvetlenül a kezelés előtt is el kell fogyasztani egy nagyobb mennyiséget, ez kb. 1 liter kell, hogy legyen.

A kezelés kiegészítéseként minden esetben kell egy nyirokkeringés fokozó kezelést is végezni, hogy ezzel is segítsük a lebontott zsírok nyirokrendszerbe való jutását. Ez lehet akár vákuumos kezelés, de akár gépi nyirokmasszázs is. A nyirokmasszázzsal intenzív méregtelenítést, salaktalanítást érhetünk el. Emellett serkentjük a vérkeringést. Akár visszeres betegségekre is önmagában nagyon jótékony, de visszérműtétek utáni rehabilitációra is alkalmas. Feszesíti a bőrt, enyhíti a narancsbőrt. Nagyon kellemes érzés is, kiváló izomlazító.

Ezzel együtt komplett a kezelés. Emellett érdemes odafigyelni a szénhidrátbevitelre is legalább a kezelés utáni 2-3 nap.

A kezelés teljesen fájdalommentes, és nagyon hatékony a helyi zsírpárnák eltüntetésére, és a cellulit megszüntetésére. Nagyon fontos, hogy semmilyen más szövetre nincs káros hatása, csak a zsírsejteket roncsolja. Mellékhatásként maximum enyhe bőrpír, vagy 1-2 pici hólyag fordulhat elő a kezelt területen, ami legkésőbb 1 óra múlva elmúlik.

Kavitációs ultrahanggal kezelhető testtájak:

 • has
 • külső- és belső comb
 • fenék
 • kar

 

A kezelés hatására formálódik az alak, feszesedik a bőr, csökken a narancsbőr, csökkennek a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák, a problémás testrészeken csökken a terület, mely cm-ben is mérhető. Mivel a zsírsejtek száma a születés óta adott, és ez nem növekszik, és mivel a kavitáció szétroncsolja a zsírsejteket, ezért a zsírleszíváshoz hasonló hatás érhető el vele. Míg egyéb testkezeléseknél a zsírsejtek csak méretükben lesznek kisebbek, de nem roncsolódnak, így a kavitációs zsírbontással kialakult eredmény sokkal hosszabb ideig megőrzi a kialakult eredményt.

Egy területen maximum 30 percig kezelhetünk, és ezt egy 30×30 cm-es területre kell koncentrálni. Összesen egy kezelés ne legyen több mint 45-50 perc, mert a szervezet az ennyi idő alatt felbontott zsírt képes egyszerre feldolgozni. Vese és máj fölött nem szabad kezelni.

A kezelés kúraszerűen javasolt a látványos eredmény eléréséhez. Ezt heti rendszerességgel célszerű végezni, ennél gyakrabban nem ajánlatos. Kb. 5-10 kezelés szükséges ahhoz, hogy hosszan tartó látványos eredményt érjünk el.

 

Ellenjavallatok:

 • sérült bőr
 • terhesség
 • pacemaker, fém implantátum
 • hallókészülék, vagy valamilyen halláskárosodás
 • epilepszia
 • szívritmus zavar
 • trombózis
 • daganat

Kavitációs kezelés menete:

A vendéggel első kezelés előtt megbeszéljük, hogy mi az a terület, ahol problémája van, megbeszéljük vele, hogy mi maga a kavitációs zsírbontás, mit várhat a kezeléstől, és mi az, amit be kell tartania ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást.

Ezután, és közben közvetlenül a kezelés előtt a vendégnek el kell fogyasztania legalább fél, de legjobb, ha 1 liter folyadékot. Ezután következik maga a kezelés. A problémás testrészre felvisszük a kontaktanyagot, beállítjuk a készüléket bőrállag, és állapot szerint, és elvégezzük a kezelést. Eközben a vendégnek folyamatos belső sípoló hangot kell hallania. Ezt a megadott időtartamig végezzük, de maximum 45-50 percig.

A kezelés kiegészítése a gépi hullámmasszázs következik, ami előtt és után vérnyomást mérünk. Ezután a vendégre feladjuk a kezelő ’’csizmát’’, derekára az övet. Figyelünk arra, hogy a szervezetet ne terheljük meg egyszerre kar és lábkezeléssel, tehát egyszerre csak vagy az alsó, vagy a felső végtagokat kezeljük.

Ezután elindítjuk a gépet, beállítva a vendég számára az ideális intenzitást. A kezelés 30 perces, eddig a vendég kikapcsolva, relaxálva pihenhet. Akár már az első kezelés után centiméterben mérhető eredmények lehetnek, de ez nem mindenkinél ennyire gyors. Általában a 2.-3. kezelés alkalmával már mérhetünk akár 3-4 cm-es körfogat csökkenést is.

Érdemes első kezelés előtt lemérni a kezelni kívánt területet, és 2-3 alkalmanként, vagy akár minden egyes kezelésnél lemérni a változást.

A narancsbőr rettegett ellensége

Kinek ne lenne ismerős a narancsbőr, vagy cellulit szó? Sajnos ez a probléma nem csak a teltebb nőket érinti. Testsúlytól és életkortól függetlenül alakulhat ki ez a bőrelváltozás, mely a laza kötőszövet sejtközötti állományába lerakódott nagymértékű zsír következtében jön létre.

Általában combon és fenékrészen alakul ki, de előfordulhat has és deréktájon is.

Kialakulásáért felelős az ülő életmód, helytelen táplálkozás, mozgáshiány, nyirokkeringési problémák, hormonális problémák.

Általában a nem kielégítő nyirokkeringés során a felhalmozott méreg-, és salakanyagok maradnak vissza a kötőszövetben.

A narancsbőr csökkentéséhez sokszor nem elég a helyes táplálkozás, és a megfelelő testedzés. A hatékony cellulit csökkentéshez szükséges valamilyen célkezelés, mely az adott problémás terület keringését, és anyagcseréjét fokozza.

Az egyik leghatékonyabb kezelés erre még mindig a vákuummasszázs. Ez egy üvegharanggal végzett kezelés, mely során a problémás területeken egy erőteljes nyirokmasszázst alkalmazunk. A kezelés közben a kezelőfejjel beszippantjuk a bőrfelületet, és a harang mozgatásával gyakorlatilag a bőr alatti zsírszöveteket mechanikailag összetörjük, majd ezt, szintén az üvegharang segítségével a nyirokcsomókba vezetjük. Ezzel javítjuk az anyagcserét, serkentjük a nyirokrendszer működését, ezáltal a salakanyagok gyors kiürülését a bőr kötőszöveteiből. A kezelés közben fellépő vérbőségfokozás hatására a szövetek több tápanyaghoz és oxigénhez jutnak, mely által feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr.

A kezelést mindenképpen kúraszerűen célszerű végezni a hatékony eredményért. Általában 10-12 alkalom heti 2-3 alkalmas rendszerességgel már nagyon látványos eredményt tud nyújtani. Természetesen az életmód legalább minimális megváltoztatása szükséges a cél eléréséhez.

Fájdalommentes kezelés a has, a combok, a karok, a bricsesz, toka körméretének csökkentéséhez

Rádiófrekvenciás kezelés során elektromos áram áramlik át a testen, mellyel hőhatást gyakorlunk a szövetekre. Ezzel az intenzív hőenergiával eredményesen hathatunk a zsírsejtekre, hiszen ezek kevés vizet tartalmaznak, ezért ezek elektromos ellenállása nagy.

 

A zsírsavak a hő hatására a sejtmembránon keresztűl távoznak. A zsírsejteket 40 fokra melegítjük a kezelés alatt.

Az egyik leghatékonyabb kezelés mivel egyszerre képes kezelni a felületi és mélyen fekvő zsírsejteket is. Klinikailag bizonyítottan fokozza a kollagénképzést, ezáltal regenerálja a szöveteket is. Anyagcserefokozó hatásánál fogva javítja a vérkeringést, méregtelenít.

Amellett, hogy csökkenthetjük a helyi zsírpárnák méretét, látványosan csökken a narancsbőr is, mivel gyakorlatilag itt is zsírfelhalmozódásról van szó. Megfiatalodik, feszesedik a bőr is.

Akár az első kezelés is látványos lehet, de mindenképp kúraszerű kezeléssorozatra van szükség tartós eredményhez.

Alkalmazható a has, a combok, a karok, a bricsesz, toka körméretének csökkentéséhez.

Fontos tényező, hogy a kezelés nem nyújt kellemetlen érzést.

Egy alkalommal egy testrészt tudunk kezelni, hetente végezhető a kezelés, és egy kúra átlagosan 4-6 alkalomból áll.

A kezelés ellenjavallatai:

 • implantátum
 • pacemaker
 • zsírleszívás után
 • terhesség, szoptatás
 • pajzsirígy túlmüködés
 • bőrbetegségek
 • daganos megbetegedések

Fontos a kezelés hatékonyságához a megfelelő (napi 2-3 liter) folyadékmennyiség.

A rádiófrekvencia kollagénképző, feszesítő hatását tudjuk felhasználni arckezelésnél. Itt is kúraszerűen nagyon látványos és tartós bőrfiatalító, ránckezelő tartós hatást tudunk elérni.

Másnéven nyirok- vagy presszoterápia az egészséges nyirokrendszerért

Nyirokrendszerünk nagyon fontos szervrendszerünk. Nyirokerei részben vénás rendszerünkkel, részben tőle függetlenül futnak. A nyirokerekben nyiroknedv, un. limfa kering. Ez a nyirokcsomókba kerül, melyek kiszűrik a szervezetünk számára használhatatlan anyagokat.

Természetesen, mint minden szervrendszer sajnos vagy öröklött vagy szerzett probléma következtében megbetegedhet nyirokrendszerünk is.

Ez felborítja a szervezet természetes védelmi mechanizmusát. Ezért mindenképp kezelni szükséges. Általános tünete az ödéma.

Ha a nyirokcsomóban pang a nyirok, célszerű valamilyen nyirokkeringés fokozó kezelést alkalmazni, mellyel meggyorsíthatjuk a limfa kiürülését szervezetünkből. Természetesen mint minden betegség, ezek kezelése orvosi feladat, de kiegészítésként akár műtétek utáni rehabilitációra nagyon hatékony kezelés a hullámmasszázs vagy presszoterápia.

Itt gyakorlatilag serkentjük a nyirokszervrendszerünk működését.

Különböző zsírbontó kezelések (kavitáció, lipolézer) kiegészítőjeként is használatos, mivel az itt a zsírsejtekből kiáramló anyagok (zsírsavak, glicerinészterek) bekerülnek a nyirokkeringésbe és ezek gyorsabb kijutását segíthetjük elő a presszoterápiás kezeléssel.

Készülékünk infrával kombinált, ezáltal fokozva a testkezelés hatékonyságát kihasználjuk az infrahőhatás pozitív tulajdonságait szervezetünkre. Ezáltal még tovább javítja a keringést, stressz és görcsoldó, pozitívan hat az izületekre és a veseműködésre is.

Tehát kozmetikai szempontból a presszoterápiát alkalmazhatjuk zsírbontó kezelésekhez, narancsbőrkezelésekhez, ödémák csökkentésére, különböző műtétek utáni rehabilitáló kiegészítő kezeléshez, vagy egyszerűen egészségünk megőrzéséhez, relaxációra.

A presszoterápiás gép egy gépegységből, két un. csizmából, és egy derékövből áll. Ezek kis rekeszeket tartalmaznak, melyeket a készülék kompresszora a kezelés közben hullámszerűen felfúj, majd leenged.

Maga a program általában 20-30 perc, melyet önmagában kúraszerűen végezve célszerű 8-10x heti 2-3 alkalmas gyakorisággal alkalmazni.

A presszoterápia ellenjavallatai:

 • Daganatok
 • Trombózis
 • Gyulladások
 • Fertőzések
 • Szívbetegség, szívritmuszavar
 • Magas vérnyomás
 • Pajzsmirigy működés zavara
 • Terhesség, szoptatás

Egyedülálló biostimuláció a test és az arc kezelésére

Sajnos vannak olyan testrészek, melyekről még fogyókúrával, rendszeres testmozgással sem tudjuk leadni feleslegünket, halványítani narancsbőrünket. Ezekre a speciális problémákra lett kifejlesztve az angol Ultratone cég által gyártott izomstimulációs készülék.

Ez az elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki az adott problémás testfelületen. Ezzel a stimulációval gyakorlatilag a laza petyhüdt bőrt újra tónusba hozzuk, feszesítjük, újraformáljuk. A kezeléshez a kiválasztott testfelület izomzatának eredési és tapadási pontjára helyezzük az összesen 10 pár elektródát, és egyénileg kiválasztott erősségen megkezdjük a kezelést.

A kezelés átlagosan kb. 40- 45 perces.

Az Ultratone kezelés a hagyományos tornához képest többszörösen hatékony, hatására csak a célzott izomszövet aktivizálódik.

30 féle ultratone többüzemmódú superprogramok

Ízelítő a programokból:

 1. Szuperkarcsúsító Program

a.) Ultra gyors méretcsökkentés

b.) Karcsúsítás és tónusfokozás

c.) Nyirokmasszázs

 1. Szuperlifting, feszesítő és tónusfokozó program

a.) Has és fenék

b.) Derék

c.) Nyirokmasszázs

 1. Multi test stimulációs program

a.) Csípő és combok

b.) Fenék

c.) Mell és karok

 1. Szuper ultragyors és mélytónus fokozó program

a.) Has és fenék

b.) Derék és belső combok

c.) Mell és külső combok

 1. Szuper öregedés elleni arc és testprogram

a.) Öregedés elleni arcemelés

b.) Nyirokmasszázs

c.) Celluliti kezelés

 1. Arc és testlifting és feszesítés

a.) Facelifting és tónusfokozás

b.) Mell és kar lifting és tónusfokozás

c.) Has és csípő lifting és tónusfokozás

 1. Szuper testépítés és izom kidolgozás

a.) Hatos csomag és négyfejű izmok

b.) Vádli, fenék és tricepsz

c.) Mellizmok és bicepsz

 1. Szuper rehabilltációs program

a.) Mellizmok és karok

b.) Has és négyfejű izmok

c.) Vádlik és hát

 1. Szuper testszobrászat

a.) Mély izom lifting és tónusfokozás

b.) Cellulit kezelés és nyirokmasszázs

c.) Méretcsökkentés és feszesítés

 1. Medencefenék, testtartás és öregedés elleni program

a.) Testtartás javítás

b.) Medencefenék

c.) Nyirok-masszázs

Más néven elektroporáció, egy rádiófrekvencián működő készülék, mellyel hatóanyagcsatornákat nyitunk meg a bőrben.

Hatóanyagaink analitikai tisztaságú készítmények, magas koncentrációjú, steril ampullák. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat, ha pontosan oda kerülnek, ahol szükség van rá. Mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a ráncokat.

Fájdalommentes ránckezelés, melyet azoknak ajánlunk, akik nem szeretik a tűs kezeléseket, viszont szeretnének egy gyors, hatékony, látványos javulást. Alkalmazhatjuk arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen.

Javallott:

Mimikai ráncok, narancsbőr, sebhelyek, műtéti hegek, pettyhüdtség kezelésére.

Ellenjavallt:

Bőrbetegségek, fertőzések, gyulladás, daganat, terhesség, szoptatás esetén.

A kezelés menete:

A bőr letisztítása után, eltávolítjuk a felső hámréteget egy bőrradír segítségével, ezután a bőrt alaposan fertőtlenítjük, kiválasszuk a megfelelő hatóanyagot és a kezelőfej segítségével bejuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

A legkorszerűbb hámlasztó eljárás

A bőr anatómiai felépítésében a legfelső hámréteg alsó rétegében található henger alakú sejtek osztódnak, és felfelé tolódva szép lassan elveszítik a sejtmagot, és a vizet önmagukból. A szemcsés és fénylő réteg sejtjei már tartalmaznak szaru elő anyagot is, melyek a bőr felszínén egy élettelen, lemezes szerkezetű szaruréteget képez. Ezek a szarulemezek folyamatosan, ciklikusan termelődnek, majd lekopnak, lehámlanak. Ez röviden az elszarusodás.

Bár a szaruréteg nagyon sok olyan funkciót lát el, melyek létfontosságúak, de kozmetikai szempontból, ha a szaruréteg nagyon vastag a különböző hatóanyagok felszívódása is minimális. Ha a felső elhalt hámréteget hidratáljuk, gyakorlatilag semmilyen kozmetikai kezelés nem lesz látványos, hatékony és főleg hosszú távú. Ezért szükséges minden kozmetikai kezelés előtt a felső hámréteg alapos lekoptatása. Ezt különböző eszközökkel, anyagokkal tehetjük meg. Legegyszerűbben peelingezhetünk. Ezt bőrtípustól függően tehetjük akár szemcsés mechanikai, akár különböző biológia, kémiai radírokkal. Ezek gyümölcssavakat, fehérjebontó enzimeket; a mechanikai radírok pedig magőrleményeket stb. tartalmaznak.

A hámlasztó eljárások közül a legkorszerűbbek a gépesített mikrodermabráziós, vagy hidrodermabráziós készülékek. A mikrodermabráziós készülékeknek két fajtája létezik. Az első ilyen gépek aluminium-oxid por segítségével csiszolták a bőrt. A készülék kezelőfeje két kivezető nyílással rendelkezik. Az egyiken aluminium-oxid port fúj a bőrre, a másikon a lecsiszolt bőrlemezkékkel együtt egyből visszaszívja azt egy külső tartályba. Sajnos a porszemcsék gyakran eltömítik a pórusokat, ezzel további kozmetikai problémát okoznak, ezért mára a bőrcsiszolás e fajtája elavulttá vált.

A mikrodermabrázió másik fajtája a gyémánt csiszolófejjel végzett kezelés

Itt különböző érdességű csiszolófejekkel dolgozhatunk, amit bőrtípusonként választhatunk ki. Így az érzékeny bőrtől a problémás bőrig mindent kezelhetünk vele. Sokkal alaposabb koptatást érhetünk el vele, mint egy normál peelinggel.

Eredményesen kezelhető vele pigmentfolt, kisebb bőregyenetlenségek, tág pórusok, szeborrea. Ezen felül minden kezelés hatását megsokszorozza, hatékonyabbá teszi. Javul a bőr oxigénellátottsága, a bőrlégzés, javítja a vérkeringést, javul a kollagén-elasztin szintézis, és a faggyútermelés is normalizálható vele.

Összességében a bőr szerkezete, struktúrája sokkal tömörebb, feszesebb lesz, a tónus, és a bőrszín sokkal egyenletesebb, a hajszálráncok pedig kisimulnak. Szeborreás bőr esetében pedig kúraszerűen végezve, mivel elősegítjük a bőrlégzést, és fokozzuk a vérkeringést, olyan hatóanyagok bevitelével, melyek csökkentik a faggyútermelést hosszú távú eredményt tudunk elérni. Csökken a mitesszerek száma, javul a tág pórusok állapota.

Kúraszerűen végezve tudunk csak hosszú távon látványos eredményt elérni. Ehhez kb. 6-10 alkalomra van szükség 1-2 hetes rendszerességgel végezve.

Nagyon fontos a kúra ideje alatt a fényvédelem!

Ellenjavallatai:

Nyáron a kezelés nem végezhető, mert fényérzékennyé teszi a bőrt.

Bőrfertőzés (herpesz, szemölcs), daganatok, gyulladás, lázas betegség, cukorbetegség, vérzékenység, fényérzékenyítő gyógyszerek szedése (pl.: roacutan kúra, A-vitamin kúra stb.) esetén nem javasoljuk.

Nyári időszakban végezhető kezelés a hidradermabrázió

Itt a vizet ultrahang segítségével porlasztjuk, és ennek segítségével távolítjuk el az elhalt hámsejteket. Sokkal kíméletesebb eljárás, mint a mikrodermabrázió, ezért érzékeny bőrön, és akár nyári időszakban is végezhető kezelés.

A bőr szerkezetének helyreállításáért

A szépségipar legújabb eszköze gyakorlatilag a dermaroller továbbfejlesztett, gépesített változata. Itt is kollagénindukciót tudunk elérni, mely segít a bőr szerkezetének helyreállításában.

A készülékhez egy kis fej egységet csatlakoztatunk, mely 12 apró tűt tartalmaz. Ezek a tűk behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe a dermarollerhez hasonlóan. Ami viszont itt egyedülálló, hogy a készüléken állítható a tű behatolási mélysége, ezáltal akár területenként különböző mélységet választhatunk, ezáltal még jobban igazodhatunk a bőrproblémákhoz, illetve a bőr érzékenységéhez.

Mivel a tűk nagyon gyorsan mozognak, ezáltal a kezelés is fájdalommentesebb, mint más tűs kezelések, pl. a dermaroller. A kezelőfej viszont sokkal kisebb, ezáltal sokkal precízebben el tudjuk érni a problémás területeket pl.: szem, száj körüli ráncok.

A dermarollerhez hasonlóan semmiféle mellékhatása nincs.

Használható:

Ráncok, atrófiás hegek, striák, megereszkedett bőr feszesítésére. Tág pórusok, pigmentfoltok kezelésére.

A kezelés ellenjavallatai:

Rosszindulatú bőrelváltozások, gyulladás, gyulladt akne, ekcéma, rozácea, pikkelysömör, keloid, terhesség, szoptatás, véralvadási zavarok, vérhígítók szedése, cukorbetegség.

Tartós szőrtelenítés, ránctalanítás, visszér, májfolt hatékony kezelése

Az E-light készülék két már jól ismert technológia együttes alkalmazása. Ez a két technológia az IPL villanófény és a rádiófrekvencia.

A villanófényes készülékekkel leggyakrabban végzett kezelés a szőrtelenítés, de ezen kívül bőrfiatalítást, pigment folt kezelést, különböző érproblémákat, és tág pórusokat is kezelhetünk.

A villanófényes kezelés során adott idő alatt a besugárzott fény energiáját használjuk fel. Ez az energia kémiai és fizikai reakciót vált ki az adott területen.

Szőrtelenítés során a készülék által kibocsátott fény elnyelődik a szőrszálakon át a szőrtüszőben. A fény által kibocsátott hőenergia felmelegíti a szőrszálat és a tüszőt, ezzel a benne levő vizet elpárologtatja, életképtelenné téve azt. A bőr égését elkerülendő a készülék feje fejlett hűtéssel rendelkezik, mely a kezelés során fellépő kellemetlen érzést is csillapítja.

Az IPL kezelés önmagában sajnos csak sötét szőrszálaknál volt eredményes, mivel ezek tartalmaznak elég melanint a hőenergia elnyeréséhez. A rádiófrekvenciával kiegészített IPL készülék már melanin hiányában is fel tudja melegíteni a szőrszálat és a szőrtüszőt, ezáltal megoldást nyújtva azoknál, akiknél világosabb szőrszálakat kell kezelni.

Ezen kívül a rádiófrekvencia önmagában is nagyon hatékony kezelés évek óta a bőr fiatalítása, ránckezelése, megújítása terén. A kialakult hő stimulálja a fibroblasztokat, ezáltal kollagénindukció indul be. Ezáltal a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz.

Ahhoz, hogy a szőrtelenítés lényegét megértsük tudnunk, kell, hogy szőrszálaink növekedésének 3 fázisa van:

 • Anagén (növekedési) fázis → ekkor a szőrhagyma még szorosan tapad a kötőszöveti alaphoz a mátrix sejteken keresztül.
 • Katagén (átmeneti) fázis → itt a sejtek szaporodása leáll, a szőrtüsző elkezd sorvadni, és a szőrhagyma alapjáról leválva elkezd felfelé vándorolni.
 • Telogén (nyugalmi) fázis → a szőrhagyma elszarusodik, a szőr már majdnem kilökődött, magasan a szőrcsatornában van.

Mivel a szőr, a szőr növekedéséért felelős mátrix sejtekhez legerősebben anagén fázisban kapcsolódik, és ekkor termelődik a hőt elnyelő melanin is, így eredményesen az ebben a növekedési fázisban lévő szőrszálakat tudjuk csak kezelni.

Átlagosan testfelületünkön összesen szőrszálaink 20-30 %-a van anagén fázisban, ezért kell a kezelést 6-8-szor megismételni. Ezt kb. 3-6 hetente célszerű végezni. Ezeken felül kezelhető vele aknés problémás bőr is, mely a túlzott faggyútermeléssel jár. A villanófény hatására a szétszórt nagy energia sűrűségű fény a melaninban elnyelődve hőhatást eredményez, ami összezsugorítja a faggyúmirigyeket, ezáltal csökken a faggyú mennyisége is. Elpusztítják az aknét okozó baktériumokat, fokozzák a bőr védelmi funkcióját. Itt is kúraszerű kezelésre van szükség 6-8 alkalommal, 1-2 hetente végezve.

A bőrfiatalítás, más néven fotorejuvenáció, a már előzőleg említett kollagénindukciót indítja be a bőrben, ez által a bőr megfiatalodik, feszesebb ránctalanabb lesz. Itt kúraszerűen 4-5 alkalom szükséges havi rendszerességgel végezve.

Mint tudjuk a pigmentfoltok igen nagy gondot jelentenek a bőr kezelésében. De az e-light technológia erre is eredményesen használható. Itt a kibocsátott fényt csak a felesleges melanin nyeli el, mely hőenergiájával széttöri a pigmentet. A széttört pigmentet a test a fagocitózis segítségével eltünteti, a melanociták felszívódnak. A legtöbb esetben a kezelés nagyon eredményes, a pigment teljes egésze, vagy nagy része eltűnik. A különböző érproblémákra (rozácea, seprűvénák) a kezelés során a célzott erekhez elegendő energiát juttatunk ahhoz, hogy azok összeroncsolódjanak, de a többi szövet teljesen ép maradjon. A kezelés után a károsított erek felszívódnak.

Ellenjavallatok:

Terhesség, szoptatás, lázas betegség, szív és érrendszeri panaszok, cukorbetegség, epilepszia, aktív gyulladt bőrbetegségek, daganatos betegségek, nyílt sérülések környékén, fokozott fényérzékenység esetén, illetve olyan gyógyszerek használatakor, melyek fényérzékennyé teszik a bőrt.

Kémiai, illetve lézeres beavatkozások után fél évvel végezhető a kezelés. 18 év alatt kizárólag szülői beleegyezéssel!

A bőr öngyógyító, fiatalító folyamatának elindítása

Bőrünk öregedéssel elveszti feszességét, tónusát, hidratáltságát. Ennek egyik oka, hogy azok az anyagok, melyeket a bőr fiatalabb korban optimális mennyiségben termel, később szép lassan elfogynak. Bár felhasználásuk ugyanannyi marad, de termelésük a bőrben idővel jelentősen lecsökken, majd megáll. Ezért ezeket az anyagokat (pl.: kollagén, elasztin, hialuronsav stb.) vissza kell juttatnunk ahhoz, hogy bőrünk szép és üde maradhasson.

A dermaroller mikrotűivel behatol a bőrbe, és apró mikrocsatornákat nyit meg, melyen keresztül bejuttathatok azok az anyagok, melyekre a bőrnek szüksége van. Ezen felül a dermaroller tűi által okozott mikrosérülés beindít a bőrben egy olyan sebgyógyító folyamatot, mely kollagénképzéssel jár. Ezek a kollagének a bőrben hozzákapcsolódnak a még meglévő kollagénekhez. A dermaroller által megnyitott csatornákon keresztül bejuttathatók steril orvosi hatóanyagok, melyek majd a bőr mélyebb rétegeiben kifejthetik hatásukat.

A két folyamat együttes hatása által a bőr regenerálódik, feltöltődik, megfiatalodik. Látványosan kezelhetők vele az akár korábbi sérülések, aknék utáni, akár műtéti hegek. Fontos, hogy csak atrófiás hegeket kezelhetünk vele. Ezeket a kisebb nagyobb besüppedéseket a bőrben, a tűk által képzett kollagénnel gyakorlatilag feltöltjük.

A dermarollert az teszi különlegessé, hogy a bőrben csak beindítunk vele egy folyamatot, és a többit már önmaga végzi. Akár hegekről, akár ráncokról stb. beszélünk a dermarollerrel hatékony és hosszú távú eredményt tudunk biztosítani.

Használata kúraszerűen javasolt.

Bár az első kezelésnek is van látványos eredménye, de ahhoz, hogy hosszú távon is lássuk hasznát, szükséges bőrállapottól függően 5-10 kezelés. Ezt két hetes rendszerességgel kell végeznünk.

Mivel a kollagénképzés egy hosszabb időt igénybe vevő folyamat, így a kezelés eredménye a kúra befejezése után kb. egy hónappal fog maximalizálódni. Ekkora fejeződik be az utolsó kezelés kollagénképzése. Az eredmény függ a használt roller tűhosszától, a bőr kiindulási állapotától, és reakciójától is, de azt nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a dermaroller a kozmetika egyik leglátványosabb és legtovább eredményes kezelése.

Mint minden kezelésnek, a dermarollernek is vannak ellenjavallatai:

Bőrfertőzés, gyulladás, akne, véralvadási zavar, vérhigítók szedése, rosszindulatú bőrelváltozások, ekcéma, rozácea, pikkelysömör, keloid, terhesség, szoptatás, illetve cukorbetegség esetén nem javasolt.

A dermaroller sikeresen használható:

Atrófiás hegek kezelésére, ránckezelésre, öregségi, napfénykárosodott bőr pigmentrendellenességeire, tág pórusok, striák, narancsbőr, hajas fejbőr kezelésére.

Napjaink kozmetikai iparának mára alapszolgáltatása a szálanként felhelyezett műszempilla. A szakszerűen felhelyezett műszempilla súlytalan, kényelmes, de mégis látványosan kiemeli viselõje tekintetét.

Tartóssága függ a felhelyezett szempilla és a saját szempilla közötti különbségtõl is, a saját szempillánk cserélõdési ciklusától is, de elmondhatjuk, hogy 1-2 hónapos tartóssággal mindenképp rendelkeznek. Folyamatosan hordva 2-4 hetente tölteni szükséges.

Mára minden igényt kielégítõen széles a paletta a műszempillákat illetõen. Hosszúságban, vastagságban, és ívben is többféle létezik, melyekkel gyakorlatilag minden igény kielégíthetõ. A diszkrét hatásútól a nagyon extrém dús és sűrű hatásúig minden elérhetõ szalonunkban. Ezen felül alkalmakra, vagy akár a mindennapokra is megbolondíthatjuk pilláinkat, akár színes szálakkal is.

Persze vannak szabályok, melyeket be kell tartanunk a felhelyezett pillákkal kapcsolatban, de vendégeink mindig azt a tekintetet kapják, melyet megálmodtak maguknak. 🙂

A felhelyezés legelsõ lépéseként a vendéggel megbeszéljük, milyen hatású pillákat szeretne, és ez alapján, a saját adottságait figyelembe véve kiválasztjuk a méreteket, melyekkel dolgozni fogunk. Majd alaposan lezsírtalanítjuk a szempillákat, speciális alátéttel elválasztjuk a felsõ és az alsó szempillasort egymástól, és kezdõdhet a felhelyezés, mely kb. 1- 1,5 órát vesz igénybe. Azt, hogy mennyi szempillát helyezünk fel, mindig az határozza meg, hogy a vendégünk hány szálat „hozott”. 🙂 A legszebb hatás elérése érdekében ugyanis minden elérhetõ pillára felhelyezünk. Legutolsó lépésként egy speciális fixálóval átkenjük a szempillákat, eltávolítjuk az alátétet, és vendégünk kipihenve megcsodálhatja az új szempilláit, mely teljesen új tekintetet varázsol viselõjének.

Betartandó utóápolási tanácsok:

 • 2 óráig ne érje víz a pillákat
 • 2 napig ne érje erõsebb hõ-, pára-, és gõzhatás a felhelyezést
 • Ne dörzsölje a pillákat (minél kevesebb külsõ hatás éri, annál tartósabb lesz).
 • Ha szempillaspirált használt csak ne vízállót, amit vizes alapú lemosóval el tud távolítani.
 • Ne használjon olajat tartalmazó készítményt a szempillák környékén, mert az olaj oldja a ragasztást.

A cellulit és petyhüdt bőr ellensége

A nők legnagyobb részének okoz mindennapos problémát a testen, kialakuló cellulit, petyhüdt bőr, és lefogyhatatlan zsírpárnák kialakulása. Ezek rohanó életünkben sajnos nagyon könnyen kialakulnak helytelen táplálkozás, mozgáshiány, folyamatos ülő munka stb. következtében.

Ezek ellen nyújt hatékony, és látványos segítséget a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal rendelkező, egyedülállóan hatékony Wiener Kosmetikum aromaterápiás testtekercselő módszere.

A kezelés lényege, hogy a kezelt felületet (comb, popsi, és has, esetleg karok) olyan a bőr állapotának megfelelő aromaolajjal kenjük át, melyek a kötőszövet felső rétegében vérbőséget idéznek elő, és ennek a hatására a mélyebb bőrrétegekben egy belső hidegérzet lép fel. Ahhoz, hogy a test hőegyensúlya fennmaradjon, a szervezetnek pótenergiát kell felszabadítani, melyhez a mélyrétegi zsírlerakódásokat használja fel. Zsírégetés mellett erőteljes cellulit bontó, méregtelenítő, és feszesítő hatással is rendelkezik.

A testet térdtől a mell alatti területig kezeljük.

A kezeléssel kapcsolatban fontos, hogy a kezelés egy ún. hideg eljárás, melynél elmarad a folyadékvesztés, és a szauna hatás. Ezért ha a kezelés után megiszunk egy-két pohár folyadékot, a méretek nem fognak visszajönni.

Kúraszerűen javasolt a használata, mely heti 2-3 alkalmas rendszerességet jelent 10-12 alkalommal.

A kezeléssel kapcsolatos ellenjavallatok:

A hatóanyagokkal szembeni érzékenység, allergia, súlyos betegségek, cukorbetegség, keringési-, légzési-, és szívproblémák, terhesség, szoptatás, menstruáció, lázas betegségek.

A kezelés által elérhető:

Méretcsökkenés, intenzív méregtelenítés, erőteljesen halványodik a narancsbőr, látványosan javul a bőrszerkezet és feszesebb lesz a bőr.

A kezelés után betartandó:

A kezelés után 3-5 óráig tilos zuhanyozni, fürdeni. Javasolt sok folyadék fogyasztása valamint rendszeres mozgás beiktatása.

© 2023 All rights reserved

Készítette: Gáspár Dániel