Aromaterápiás testtekercselés

A kezelésről:

A cellulit és petyhüdt bőr ellensége

A nők legnagyobb részének okoz mindennapos problémát a testen, kialakuló cellulit, petyhüdt bőr, és lefogyhatatlan zsírpárnák kialakulása. Ezek rohanó életünkben sajnos nagyon könnyen kialakulnak helytelen táplálkozás, mozgáshiány, folyamatos ülő munka stb. következtében.

Ezek ellen nyújt hatékony, és látványos segítséget a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal rendelkező, egyedülállóan hatékony Wiener Kosmetikum aromaterápiás testtekercselő módszere.

A kezelés lényege, hogy a kezelt felületet (comb, popsi, és has, esetleg karok) olyan a bőr állapotának megfelelő aromaolajjal kenjük át, melyek a kötőszövet felső rétegében vérbőséget idéznek elő, és ennek a hatására a mélyebb bőrrétegekben egy belső hidegérzet lép fel. Ahhoz, hogy a test hőegyensúlya fennmaradjon, a szervezetnek pótenergiát kell felszabadítani, melyhez a mélyrétegi zsírlerakódásokat használja fel. Zsírégetés mellett erőteljes cellulit bontó, méregtelenítő, és feszesítő hatással is rendelkezik.

A testet térdtől a mell alatti területig kezeljük.

A kezeléssel kapcsolatban fontos, hogy a kezelés egy ún. hideg eljárás, melynél elmarad a folyadékvesztés, és a szauna hatás. Ezért ha a kezelés után megiszunk egy-két pohár folyadékot, a méretek nem fognak visszajönni.

Kúraszerűen javasolt a használata, mely heti 2-3 alkalmas rendszerességet jelent 10-12 alkalommal.

A kezeléssel kapcsolatos ellenjavallatok:

A hatóanyagokkal szembeni érzékenység, allergia, súlyos betegségek, cukorbetegség, keringési-, légzési-, és szívproblémák, terhesség, szoptatás, menstruáció, lázas betegségek.

A kezelés által elérhető:

Méretcsökkenés, intenzív méregtelenítés, erőteljesen halványodik a narancsbőr, látványosan javul a bőrszerkezet és feszesebb lesz a bőr.

A kezelés után betartandó:

A kezelés után 3-5 óráig tilos zuhanyozni, fürdeni. Javasolt sok folyadék fogyasztása valamint rendszeres mozgás beiktatása.

© 2023 All rights reserved

Készítette: Gáspár Dániel